onsdag 13 juni 2012

Äntligen kommer värmen... tror jag....

Det har varit hektiska dagar nu den här sista skolveckan för barnen. Kan inte förstå varför de gör så här nu att de drar ut på tiden innan skolavslutningen. Sista veckan gör de inte ett skapandes något i alla fall, utan det har varit diverse utflykter varje dag. Nä, det var bättre förr, då när vi vuxna gick i grundskolan, då slutade man aldrig senare än till 6 juni ;)

Igår var jag hos Karin och fick en trevlig stund med god lunch och äntligen en rundvandring rätt årstid i hennes jätte vackra trädgård. Fick några riktigt bra tips och idéer där, som jag hoppas jag snart får tid att prova här hemma. Hon är så rolig, jag skulle bli bjuden på sill och potatis och hon undrade om jag åt det. Jamen visst, jag älskar sill och potatis, skulle i stort sett kunna äta det varje dag så här års. Så visar det sig att det är det värsta hon vet! Ha ha ha, så jag åt sill och hon åt skinka. Där kan man väl verkligen säga att det är en person som sätter gästerna i första rummet :)

Emmy övade på Gullan igår på banan inför ridlektionen på söndag. Gullan är så otroligt fin nu, ja det är hon annars med förstås, men nu när det är sommar är hon så mörkt brun så hon nästan ser svart ut ibland och pälsen bara blänker och skiner. Det gick riktigt bra för dem idag och det blev en del övning på galoppfattning och så tölt förstås.Åh lilla söt-nöt!
Idag är det äntligen soligt och varmt när man kommer upp på morgonen. Nu börjar sommaren på allvar, det känner jag på mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar