lördag 19 maj 2012

Vilken dag!

Idag har vi tillbringat några härliga timmar på Himpan, när Sara tävlade/kvalade för lag SM. Det gick kanonbra för henne och Mimir!


Ikväll gjorde jag en rosa potatissallad till den grillade kycklingfilén. Receptet på den potatissalladen fick jag av mamma för några år sedan och det är ett recept från tiden innan grädde och majonnäs blev klassat som något av det värsta som kommit till jorden. Nåja, man använde ju inte heller vare sig grädde eller majonnäs som vardagsmat då, utan det tillhörde de festliga tillfällena enbart, någon gång ibland. Jag ska villigt erkänna att vi inte är så restriktiva heller vad gäller de här varorna, gott är det ju! Receptet lägger jag in i morgon, nu ska jag kolla på Tintin och enhörningens hemlighet med familjen och äta goda chokladbollar som Agnes och Emil gjort idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar