tisdag 1 maj 2012

Underbar 1 maj


Vilken dag det har varit! Vi åkte upp till stallet redan på morgonen, redo för en heldag,  med kaffe, saft och äggmackor nedpackade. Jag började med att rida Oliver på banan och hoppade gud bevars! 1 meters hinder - var det INTE, ha ha ha. Inte ens hälften så stora, utan snarare hinder på 30-40 cm, men stolt för det är jag :) Kul var det, så det här ska jag absolut göra igen. Emmy fick börja rida på Nickis, som var nyinriden förra sommaren, men på senare tid när Agnes red henne började hon konstra, så Agnes har inte ridit henne och ingen annan heller. Alltså fick Emmy ta steget att "rida in" henne igen. Rodeo blev det och Emmy flög av, men ingen skada skedd, utan Emmy hoppade upp igen och fick efter mycket möda Nickis att gå några steg igen innan dagens ridning fick vara avslutad. Bus-häst! :)
Oliver och Nickis tyckte de var helt slut efter f m övningar och passade på att vila i solen.

Upp i sadeln igen och få bus-häst att gå :)

Skönt med sol!


Oliver är helt slut efter hoppningen ;)


Sedan var det dags för Agnes och de övriga tjejerna som ska hopptävla den 17 maj att få en extra lektion med en hel hinderbana. Emmy ska vara med Agnes när hon hoppar och kommer att få springa bredvid som stöd. Skönt tycker Agnes, eftersom det är hennes allra första tävling av något slag över huvud taget. Jag upphör aldrig att imponeras av de här småtjejerna, av hur duktiga de är. Det här var deras tredje hopplektion bara (för flera av dem, endel har hållit på längre), men det går så otroligt bra för dem.

Agnes och Felicia väntar på sin tur på hinderbanan.
Skutt över!
Emmy får hoppa före :)
Väl hemma igen tände vi grillen och grillade kalkonfilé, lite korv och hade potatissallad till. Ett glas rött för Anders och mig blev pricken över i :)

Nu ska mina stackars sönderbrända armar (man är alltid lika jäkla dum varje vår och glömmer att smörja in sig innan det är försent. När ska en "halvalbino" lära sig?!), få vila i kvällens skugga...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar