måndag 7 maj 2012

Trevligt lunchbesök


Idag kom Karin förbi när hon slutade jobbet, så att vi äntligen kunde få till den där lunchen med fika som vi försökt med så länge. När vi bestämde första gången, blev vi magsjuka hela familjen här, så då fick vi skjuta på träffen ett tag. Sedan dyker det ena efter det andra upp och sätter käppar i hjulet, men nu så äntligen idag fick vi till det i alla fall. Mycket trevligt och en hel del trädgård avhandlades...
Det blev kyckling och köttfärs crèpes till lunch, med en jordgubbspaj och vaniljsås till efterrätt. Det gjorde inte ont något av det ;)

Agnes ridlektion blev inställd på sätt och vis, kan man kanske säga, idag. Tjejerna fick hoppa hindren vi mammor byggde upp, eftersom Sussies stackars Asdis som blev ormbiten igår, inte var bättre idag, utan veterinären var där och satte dropp. Stackars lilla gumman, så svullen om nosen hon är! Hoppas verkligen att det vänder till det bättre snart nu...

Oliver och Nickis har fått ett vackert blickfång nere i vattnet i sin hage. Inte för att de kanske bryr sig så mycket om det, men man vet ju aldrig ;))


När tjejerna hade ridit klart, passade vi på att natta våra vänner. En sådan här kväll när solen skiner och det knappt blåser alls, är det helt underbart att bara sitta där och titta på när de äter, höra på det låga tuggandet och bara känna in den totala friden... Det finns nog inget så rogivande!

Fullständig fridfullhet!KvällsmatInga kommentarer:

Skicka en kommentar