onsdag 9 maj 2012

Sundare skräpmat

Emil är fortsatt hemma idag. Han fick välja lunch efter vad han var sugen på. Naturligtvis hamburgare och pommes. Min magkatarr börjar nästan att skymta vid blotta tanken på den feta maten på Max eller McDonald´s, eller var den nu kommer ifrån. Urk! Vi tog den gyllene medelvägen och gjorde egen skräpmat, som ju faktiskt blir både godare och betydligt mindre fet. Hamburgarna gjorde jag på enbart ren nötfärs med lite salt och peppar i, till dem hade vi tekakor från Hans & Greta, sallad, rödlök och kebebsås och ost. Pommes blev det till med, en hemgjord variant på potatis med skal kvar på och så lite vitlökssås att doppa den i. Mycket gott!

Hemgjord skräpmat, nyttigare och godare

 Till middag ikväll har vi bestämt att det ska bli raggmunk med stekfläsk. Det är inte illa det heller!

Jag åkte in till bibblan i morse och lånade lite roliga stickböcker och en pilates träningsbok. Jag behöver stärka upp kroppen ordentligt nu för att få till balansen riktigt vid ridningen och jag hittade då den här boken som nog kan ge lite bra övningar. Flexbandet fick jag för ett år sedan, när jag började prenumerera på Topp Hälsa, men har inte riktigt vetat hur jag skulle använda det. Men nu ska det bli använda av!

Här ska det bli träna av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar