torsdag 10 maj 2012

Snäll-dag

Idag har jag haft en snäll-dag helt för mig. Ja, det är inte så ofta man får en sådan dag, men idag blev det visst min tur. Det var inget jag planerade, men det blir kanske desto bättre när det är så.
Började dagen med en slät kopp kaffe när barnen åt frukost. Nåja, det är kanske inte så där jättesnällt för magen, men gott! När alla sedan åkt till skolor och jobb, passade jag på att ta en skogspromenad på 40 min, eftersom solen sken så härligt. Väl hemma igen gjorde sig hungern påmind, så det fick bli en smarrig omelett till frukost.


Jag har haft megaproblem med axlar och nacke ett tag nu, men är som så många andra fruktansvärt dålig på att prioritera mig själv och få hjälp med det, trots att jag har lyxen att ha hjälpen så nära. Men ikväll gick det inte längre, utan min ena snälla syster, som lyckligtvis är utbildad massör, fick ta sig an min muskelknutiga rygg. Mycket skönt och nu har jag dyrt och heligt lovat att inte låta det gå så här långt igen,  innan jag ber om hjälp nästa gång. Tack Mona! :)

Olivers nya träns och lite andra saker jag beställt från Börjes, kom igår. Jag hoppas vädret är okej i morgon så att vi kan ge oss ut lite med honom. Vädret nu ikväll är ju inget att hurra för, det står som spön i backen så Oliver och Nickis håller sig helst under sin lösdrift.

Olivers nya prylar


Äntligen fick vi tag i en repgrimma till honom med. Det har inte varit helt lätt kan jag säga, utan vi har fått låna i stallet. Men nu så får han en egen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar