lördag 12 maj 2012

Rusk

Idag har det blåst höstlika vindar och regnskurarna har avlöst varandra. Det känns fanken mer som höst än  som vår för tillfället!
Vi var uppe vid stallet på f m och Agnes red ett par övningshopprundor, vilket gick bra. Oliver var lite småsur idag, men det blev lite ledövningar ändå. Jag utmanade inte ödet med att rida honom på det humöret i alla fall. Tänkte faktiskt att jag skulle få min andra massage i morgon, innan jag ger mig upp på hästryggen igen.

Idag har det inte blivit någon seriös matlagning över huvud taget. Varken tiden eller orken har funnits, utan det fick bli pizza istället, vilket smakade mycket bra, så inget ont i det :)

Nu ska jag kolla igenom alla roliga stickböcker jag lånat och se om jag kan ge mig på något nytt kul projekt. Ja, jag vet, det finns flera redan.. men ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar