torsdag 31 maj 2012

Regnväder och städdag

Regnväder och städdag, tänkte jag idag. Sagt och gjort, när alla åkt iväg till skolor och jobb, så satte jag igång. Tvätt, diskmaskin och så en plan om att ta ett rum i taget - det här skulle göras ordentligt. Men så händer det som alltid händer när jag börjar så här; jag börjar plocka och damma i ett av rummen, så ligger det något där som ska vara i ett annat rum och så går jag dit, och plockar o dammar lite där, tills jag hittar något som hör hemma någon annanstans.... och så helt plötsligt har det här "ett rum i taget" blivit till ett "lite här och var städ". Jag måste tillhöra den del av befolkningen som helt enkelt inte klarar av att vara strukturerad, eller kan jag skylla på att vi har en för öppen planlösning?? Jaha då, man kan skylla på allt! Så är det, vi satsade på öppen planlösning och här är nackdelen med det ;))

Dammfritt och en bukett Liljekonvaljer!


Jag slapp fortsätta min städ- och tvättdag när jag fick ett oväntat, men mycket kärt besök av Mia och hennes mamma Brith. Det här fina ljuset fick jag och ha ha ha, så sann den där texten är!

Det är ju faktiskt precis så det är! :)Hämtade Agnes och Selma på skolan efter det och vi gjorde en (för mig) nostalgitripp till mitt gamla skolbibliotek, innan det blev en tur till affären för att införskaffa lite kycklingfilé till kvällsmaten. Ikväll blir det mycket enkelt; ugnsstekt kyckling med ugnsrostad delikatesspotatis och lite kokt blomkål.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar