tisdag 8 maj 2012

Örtskäraren

Jag har jobbat några timmar idag, mellan 11-17. Så f m tillbringade jag med att förbereda middagen, eftersom det skulle bli väldigt knort om tid när jag kom hem i och med att jag ville upp till stallet och rida en stund med. Som tur var hade vi lite överblivet potatismos kvar i kylen och en burk tonfisk i skafferiet, så det gick att få ihop en snabb och bra middag som var snabb och lätt att värma, nämligen
 potatis- och tonfiskbullar. Jag gillar snabbmat som samtidigt är bra och går att göra själv fort och lätt.

Emil har varit hemma idag alldeles genomförkyld och ikväll satt Emmy och huttrade och frös vid matbordet. Hon har varit och är förkyld, men risken är ju att  det börjar om igen på henne. Tänk om värmen kunde komma snart ordentligt, så att man har en chans att bli frisk och stark.

Frisk verkar islandshästen som blev ormbiten i förrgår att bli i alla fall, vad det verkade som ikväll. Hon åt av hö och gräs som hon fått in i boxen. Så himla skönt!

Idag när jag lagade till potatis och tonfiskbullarna fick jag använda min lillla fina, lila örtskärare :) Den fungerade alldeles utmärkt, för att vara en 20 kronors grej från Blomsterlandet. Fin är den med!


I morgon ska det ju börja regna igen, så ikväll fick Oliver ta på sig täcket. Han var ju inte helnöjd med det, det märktes, men det blir säkert skönt när ovädret drar igång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar