torsdag 3 maj 2012

Liv i fröna

Det visade sig att det fanns liv i en del av fröerna jag satte i drivbänken. Små, små gröna bladpar har kommit upp från både sallad och rädisor. Vad lycklig man kan bli!

Små, små rädisor och salladsblad!Något annat som gjort mig överlycklig, är att ledövningarna med Oliver kändes så tokbra idag. Han verkligen lyssnade och följde både Anders och mig när vi turades om med övningarna på banan, innan jag red. Det finns hopp om vårt ledarskap, tjohoo!!! :))

Nu ska jag ner till byaffären för att införskaffa lite bakplåtspapper. Middagen idag blir panerad, stekt strömming, vilken jag steker i ugnen för att slippa så mycket os och flott. Det är nog bara Agnes och jag som är nöjda över middagsvalet idag om sanningen ska fram, men det är ingen oätbar mat, så övriga har bara att gilla läget. Anders, Emmy och jag ska in till skolan ikväll, där Emils klass har något "jippo" för att få in pengar till klasskassan. Då kommer farfar och farmor till Agnes medan vi är iväg. De kan få festa på lite tigerkaka jag lämnar kvar till dem, resten ska klassen sälja på fikat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar