torsdag 17 maj 2012

Kristi himmelsfärd i hästens tecken


Det har varit stall och häst för hela slanten, denna Kristi himmelsfärdsdag. Det första som hände i morse var att Agnes (och Emmy som fick springa med) red sin första hopptävling på Hillerstad. Det var hon och Nelly, Rebecka, Rebecka och Emelie, från Sussies stall som red och de var bara så duktiga allihop.
Agnes red bara en clear round den här gången, men blev helt såld och hade gärna ridit även nästa tävlings omgång. Så nästa gång lär det alltså bli fler moment :)
Tyvärr blev filmsnutten jag tog inte något vidare bra, måste ha en riktig filmkamera nästa gång istället för vanliga kameran. Så det får bli lite vanliga bilder istället.

Rosett och vattenflaska i pris.


Rebecka är fokuserad
Emelie och Agnes delade på Felicia
Nelly på Skrollan
Rebecka väntar på sin tur.

På e m var det så dags för Oliver att få bli ihopsläppt med Anil och Pontus. Det gick nästan över förväntan bra. Inget stort slagsmål innan vi gick därifrån i alla fall. Men Oliver var mycket frustrerad över vart Nickis tagit vägen och letade systematiskt efter svaga punkter i staketet, märktes. Nu får vi bara hoppas att det går över snart och att han inte rymmer... Lite orolig för det är jag allt, men jag försöker tänka enligt "The secret´s" tankesätt - fokuserar på hur bra han tycker det är att vara med grabbarna istället och hur snällt han håller sig där i hagen tillsammans med dem.
Vi grillade hel fläskfilé när vi kom hem och gjorde potatissallad till. Jag skulle ha fixat med de nya pallkragarna under tiden som köttet grillade, men var fortfarande så genomfrusen efter f m med hopptävling och sedan regnskuren som kom vid hopsläppet, så det blev inget av med det idag. Hoppas på bättre väder i morgon e m istället...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar