söndag 6 maj 2012

Söndag


Förkylningen häckar hos familjen Johansson igen. Först var det Emmy förra veckan, hon är fortfarande lite förkyld och nu är Emil också genomförkyld. Dessutom har han fått en hälsporre stackarn, inte undra på att han varit sur och tvär... Det var knappt att glassen vi tog till efterrätt ikväll efter de varma mackorna, kunde pigga upp.


Tidigare idag var Anders och jag till Hööks och köpte en ridhjälm till mig. Fick pengar av mamma när jag fyllde, så tack mamma för att du såg till att jag fick en egen hjälm ;) Nu kan t o m Emmy och jag rida samtidigt, kanon! Det är bara att spara ihop till en egen säkerhetsväst med nu då..

Agnes åkte hem och lekte hos Selma ett tag på e m och Emmy, Anders och jag åkte upp till hästarna. Emmy red på jättevackra Gullan. Jag jobbade med lite ledarskapsövningar innan jag red en stund. Det är så roligt, Oliver har lyssnat så himla bra de sista gångerna vi gjort det här nu och han följer även kanonbra när vi springer. Lycka! :))

Emmy och Gullan på mysig skogstur

Ollie är lyhörd även i trav :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar