tisdag 29 maj 2012

Bonne nuit!

Japansk akleja


Så blev det ännu en tidig morgon med arbete idag då. Jag har verkligen lagt av mig de här extrem-tidiga morgnarna känner jag och framför allt min magkatarr känner av dem.... Men roliga arbetskamrater gör att det blir mycket lättare och roligare! Tokiga är de allt mina kollegor, men på ett bra sätt :))

Nu har jag förhört Emil på 70 000 franska glosor ungefär och jag är mycket imponerad över hur bra han kan dem. Han har verkligen övat några dagar nu med inför provet i övermorgon. Bon!

Var på Hööks idag och kollade på dressyrsadeln i syntet de har och den var faktiskt mycket bättre än jag vågat hoppas på. Det blir nog att vi köper den i alla fall tror jag.

Middagen idag innan vi åkte till stallet blev ett par köttfärspajer, den ena med goda kantareller som jag fick från mamma häromdagen och den andra med lite squash och paprika. Problemet var bara att mitt trötta huvud glömde att sätta ned värmen när jag bytte från vanlig ungsvärme till varmluft (för att kunna köra båda på samma gång över och under varandra) så att de blev som strösslade med små kolbitar :S Nåja, det gick att pilla bort det som var svart och det smakade absolut inte bränt som tur var.

I morgon ska jag prova att göra syrénsaft. De pratade om det i stallet häromdagen och det var en av tjejerna som skulle prova att göra det. Anders syster gjorde saft på syrener förra året och tyckte det blev helt okej, så jag kände att jag måste testa med innan de blommat över. Vi får se hur det blir.

Agnes och Flisan har lagt sig för natten
Bonne nuit säger Agnes och Flisan för idag!

1 kommentar:

  1. Så vill katterna ha det och så mysigt för den som får sova med dem.Så söt bild!

    SvaraRadera