tisdag 22 maj 2012

Årets första åska

Underbara äppelblom


Har jobbat på f m och idag var det mot årets första åskväder jag åkte. Det kändes något bakvänt att åka från den soliga och varma morgonen, mot den kolsvarta himlen som klövs av hur långa blixtar som helst. Ett par gånger lät det som om störtande reaplan kom rakt över bilen, det var faktiskt så att jag duckade där i bilen och snabbt, snabbt stängde jag av bilradion - som om nu det skulle ha hjälpt något, ha ha ha...

Är bara hemma ett par timmar nu och förbereder middagen för familjen, innan jag åker in till arbetet igen på anhörigträff. De får en makaronlåda till middag ikväll, med köttfärs och ajvar i. Gott, men jag vet att jag kommer få sitta ute i den underbara trädgården på jobbet och äta sill och potatis och sedan få kaffe och sommar-jordgubbstårta. Underbart! :)

Skulle straxt ha stressat ned till skolan och frita för att hinna hämta Agnes också, men så ringde Selmas mamma och sa att hon tar med Agnes hem till dem och hon får vara kvar där tills Anders och Emmy varit i stallet ikväll. Underbara människa, tack snälla Senada, du har gjort min e m! Nu får jag ju t o m tid för att göra ingenting en halvtimma, lyx kallar jag det för...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar