söndag 20 maj 2012

Åh värme!

Vilken härlig dag det varit! Vi kunde äntligen börja dagen med att sätta oss i trädgården och äta frukost. Det var varmt och skönt redan kl 8.00 och nästan helt tyst ute, det var i stort sett bara fåglarna som hördes.  Söndag morgon, då sover alla länge och lugnet håller i sig åtminstone någon timme till. Det är bara att se till att komma upp tidigt på söndagarna för att få njuta lite av den stillhet som alltid fanns här då för 11 år sedan när vi flyttade in. Bara ett par år senare började bygghysterin här ute att accelerera och snart drogs en motorväg inte alls långt bortanför oss, så ett ständigt trafikbrus finns där i bakgrunden.

Emil har provat sitt luftgevär idag, han fick mersmak efter att ha varit på korthålls skyttet. Han är lite irriterad på att kikarsiktet på hans gevär hela tiden trillar bort. Det kan man ju förstå, det är ju en högst väsentlig del han använder sig av när han ska skjuta! Vi får se om det går att få hjälp med det, han får helt enkelt rådfråga honom som håller i skyttet i klubben där Emil är med.


Jag la på den nya jeansmattan som jag fick i födelsedagspresent av Mona. Den är bara så perfekt i mitt kök! Jag vet ju vem jag ska be göra mattor till min sommarstuga mitt ute i ingenting som jag vill ha någon dag.


Jeansmattan skiftar helt otroligt läckert!Nu är jag trött, har varit hos Mona på massage ikväll och känner mig riktigt skönt trött. Hon är så suveränt duktig med sina händer min syster och har fått loss på de mest vidriga knutor i ryggen. T o m "musarmen" börjar bli bättre nu..

Solen ikväll ger jättefräna strålar på den lite grå och molniga himlen. Det ser nästan ut som om det står en strålkastare långt där borta, bakom träden.
Fräna strålar från en nedgående sol! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar