måndag 23 april 2012

Ystra hästar

Idag har jag jobbat på f m och sedan var det bara att ge sig iväg till skolan för Agnes utvecklingssamtal. Skönt, nu är de i alla fall gjorda för den här terminen.

Agnes och Nelly hade ridlektion ikväll och fick hoppa. Duktiga tjejer och Agnes har vuxit minst 1 dm på det ridpasset :) Sedan var det dags för Sussies islands ston att få gå till sommarbetet. Oj oj oj, vilket drag. Jag klarade inte av att hjälpa till med att leda dem dit kan jag säga. Ha ha ha, kände hur jag nästan var som en vante kring benen på Oskadis, tur att Sussies pappa kunde ta över.

Väl hemma igen hade Emmy och Emil plockat fram fisken ur frysen och Emmy var i full färd med att sätta på potatisen. Det var bara för mig att koka alaska pollock filéerna och göra pepparrotsås till. Anders fick den stora äran att riva pepparroten och tyckte det var ett så sorgligt göra att tårarna bara sprutade. Jag tyckte inte han skulle sjåpa sig, för kunde han var med att ta så ystra hästar till hagen så kunde han väl ta sig an en liten pepparrot utan att tjuta ;) Emmy gillar pepparrotsås precis som jag, men hon vill inte ha den riktigt lika stark (ännu, men det kommer, det kommer..) Det är så gott att bara äta mosad potatis i såsen och jag brukar lägga på en extra klick pepparrot, så att det liksom exploderar upp i näsan..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar