torsdag 26 april 2012

Fuska inte med billig choklad!

Var hos frissan på f m och blev av med lite hår, vilket var mycket skönt. Var lite trött på halvrisigt, halvlockigt trassel nu så det blev lite uppklippt igen, vilket var 16 år sedan sist :)

Jag köpte Eldorados mörka blockchoklad för ett par veckor sedan på Hemköp när jag åkte hem från jobbet. Enda anledningen till att det blev just det märket var att de hade ingen annan choklad som var gluten- och mjölkfri annars. Testade att göra lime tryfflar på den som jag ska ge bort, men fy sjutton vad äckliga de blev!! Jag säger bara det; FUSKA ALDRIG MED BILLIG CHOKLAD! Den blev igelsöt och grynig. Funderar på hur mörk choklad kan bli igelsöt?! Det blev till att slänga en hel sats. Ja ja, man lär sig av sina misstag. Jag fick åka och köpa den 70%-iga chokladen från Odense istället, göra en ny sats och tack o lov, den blev som den skulle. Tänkte att B ska få lite i present i morgon när hon fyller år. Hittade en jättefin skål på Plantagen som jag fyllt med tryfflar. Jag fick som medlem på Plantagen en present av dem, 7 vackra rosor. Det är man inte bortskämd med annars :)

Present från Plantagen!! 

B:s present, ska fyllas med tryfflar.


Vi fick ta in Oliver och Nickis ikväll eftersom det bara ösregnade, inte bara dem utan hela stallet blev fullt med genomsura hästar. Och vad händer då? Jo, vädergudarna bara tvärvänder och skapar uppehåll och klarblå himmel. Jag fattar ingenting... ska väl inte gnälla på att det äntligen blir uppehåll, men det finns ingen rim och reson i hur det svänger. Nu får de vara inne över natten i alla fall och i morgon bitti åker Anders upp och släpper ut dem igen, då jag jobbar.

Har ont i armen och axeln, ända upp i den lilla knölen på bakhuvudet nu. Vilken tur att jag har en syster som är massör :) Måste nog be om en omgång ganska snart....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar