måndag 30 april 2012

Valborgsfirande

Det har varit en helt underbar dag idag. Innan lunch var vi på plats i stallet och Agnes red lektion. Hon och Nelly har blivit så duktiga att hoppa, det är bara andra gången de hoppar och det går alldeles utmärkt. Man blir så imponerad av dem småtjejerna! Den 17 maj ska de vara med på sin första hopptävling, inte dåligt.

Resten av dagen har vi tillbringat i trädgården. Jag har satt nya fröer eftersom större delen av det jag sådde tidigt bara dog. Nu är det bara att hoppas det går bättre den här gången. 
Anders passade på att spola av bilen lite, eftersom vi åker dagligen på leriga vägar och bilen ser snart ut därefter.


Agnes bästa kompis Selma kom och lekte på e m och tjejerna hade lite picnic på studsmattan. De gjorde det riktigt mysigt med kuddar och filtar. Smart drag också att sitta där och äta matsäcken, då slapp de alla myrorna!


Vi skippade att åka iväg någonstan för att titta på majeld, vi köpte istället hem pizza och gjorde en alldeles egen majbrasa. Ett lagom firande för en trött familj efter en hel dag med aktiviteter i solen, vilket man inte är van vid ännu.Agnes stod för underhållningen vid vår majbrasa - jonglering!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar