måndag 16 april 2012

Trött, trött

Idag på fm fick jag och Elisabeth en ridlektion av Sussie. Jag fick låna fina Freja för att öva balans och manöver övningar. Jättekul, men mycket vingligt till att börja med. Det var barbacka som gällde för att hitta rätt balans, vilket var ganska svårt till att börja med, men efter ett tag när jag kände att Freja lyssnar hur bra som helst, gick det lite lättare att slappna av. Mycket kul och givande!

Ikväll har Agnes haft sin andra ridlektion och både hon och Nelly var bara hur duktiga som helst på sina små shettisar.

Väl hemma igen tog vi efterrätten som vi skulle ha haft i helgen, men som aldrig blev av då. Det fick bli en klar grönsakssoppa till middag innan Agnes ridlektion, och vad passar bättre än en paj på det?! Tropisk fruktpaj blev det, alla tyckte den var god, men jag måste nog modifiera den lite innan jag lägger ut receptet känner jag. Den var lite väl söt för min smak nämligen.

En bra dag har det varit, men nu är både kropp och ögon så trötta att det får nog bli kuddeläge alldeles strax.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar