söndag 22 april 2012

Redan söndag

Helgen har bara sprungit iväg. Igår var jag med B på bio, vi såg Spegel spegel. Den var faktiskt riktigt bra. Kommer att bli en given film här hemma när den kommer på DVD.
B fick smaka på båda tryffelsorterna jag gjort och hon tyckte så mycket om dem, ville inte förstå att det inte går att köpa dem, utan man får göra själv :) Hon fyller alldeles snart, så det blir en bra present att ge, en ask med blandade tryfflar.

Agnes fick en egen ridhjälm idag och blev så nöjd med den att hon inte tog av den på hela dagen. Det gick inte att ha den på i sängen vid läggdags utan hon hängde den på en krok i rummet. Hon gjorde även klart att den inte kunde vara i stallet, då kunde råttorna kanske bygga bo i den! Ha ha ha, hennes gamla hjälm som hon ärvt av Emmy kunde hon aldrig ha, tyckte inte den var bekväm utan den låg på golvet i skåpet i stallet, tillsammans med hästgodis. Däri hade en mus byggt ett skönt bo och mumsat i sig hästgodisarna. Så det finns kanske fog för oron ;)I veckan som kommer blir det födelsedagar. Måste börja fundera på vad som ska bakas. Funderar på att kanske göra en rysk banantårta bl a. Vi får se, lite småkakor ska det bli i alla fall. Givna är jordnötskakorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar