söndag 29 april 2012

Mer firande


Idag så fyller då Emil 14 år. Inte klokt vad fort tiden går och vad stora barnen börjar bli. Skönt är det på många sätt och vis, lite vemodigt på andra. Snart kommer de vara fullt upptagna med sina egna liv och vem vet vart de kommer att ta vägen?! Men det är ju samtidigt skönt att det är så, det är precis som livet ska vara..

Idag kom mormor och firade. Vi fick sitta inomhus och fika med mormor först eftersom solen lyste med sin frånvaro och det kändes lite kylslaget i luften. Men sedan kom solen tillbaka igen och vi kunde flytta ut fikandet, alldeles lagom till när Mia och Matti också kom. En trevlig stund med goda vänner är alltid härligt i och för sig, vare sig man kan vara ute eller inne..

Det blev en rysk banantårta idag. Tänk det är en tårta som alltid förekom när Anders och jag var små, den hade sin storhetstid då tror jag :) Har faktiskt saknat den ibland på senare tid och var jättelycklig över att den inte var så speciellt svår att göra. Det är en tårta som har serverats här några gånger sedan jag provade att göra den första gången.

Mormor och Emmy väntar på fikat.

Vem måste skära tårtan först?!

Rysk banantårta
Kvällsmaten idag kommer att bestå av hemgjord kebabtallrik. Emil var sugen på potatiskroketter, så det får bli sådana till istället för pommes. Vi har även lite bönsallad kvar sedan igår som kan väga upp transfetterna lite kanske ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar