onsdag 18 april 2012

Latmasken lagd åt sidan för en stund :)

Den här boken har legat och väntat på mig några veckor nu och det verkar inte bättre än att den kommer få vänta lite till... tyvärr! Tiden vill inte riktigt räcka till och när det väl är dags att lägga sig på kvällen är ögonen alldeles för trötta för att kunna fästas vid text. Längtar till sommaren då jag ska vara föräldraledig och då solen kommer att skina varje dag och hängmattan är uppsatt, med mig och en trave böcker i ;)

Agnes pippitröja är äntligen klar. Den gick rasslande fort att sticka, men tog lite längre tid att montera, inte för att det var svårt utan för att det är så förbaskat tråkigt. Men den har legat framme i soffan och påmint mitt dåliga samvete varje kväll, så i går kväll tröttnade jag på mig själv och gjorde den färdig. Man ska inte låta latmasken ta överhand några längre stunder tror jag..


Något annat som står och väntar på min uppmärksamhet är kikärterna. Plantorna har vuxit sig långa och skrangliga och det vore ju bedrövligt synd om de blev förstörda bara för att jag prioriterar annat före de stackarna. I morgon runt lunch ska Oliver få sina sommarskor, sedan ska jag börja arbeta på e m, men därimellan måste det ju kunna bli lite tid över för att sätta de gänliga plantorna i andra krukor med något klängstöd. Där är latmasken igen, nära att ta över, men den här gången får den nog inte göra det. Skulle inte tro att plantorna överlever det....

Kikärtsplantor.. Nytt för i år hos oss.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar