onsdag 25 april 2012

Kanon dag!

Vilken dag det varit idag. Har blivit firad som om jag skulle fylla jämnt i år med :)
Dagen började med sång och kaffe+macka på sängen. Fina presenter har jag fått av mina nära och kära och massor av firar hälsningar både på FB och via telefonen, så nog måste jag säga att det verkligen varit en toppendag. Fick en sadelväska bl a, så nu är det bara att göra som Emmy sa: lära sig rida ordentligt så att man kan packa ner matsäck och ge sig ut på långfärd med fika på ena sidan och morötter på andra :)

Tänk den här på en hästrygg :)


Anders har åkt till Skåne på jobb, så chokladkakan jag fått av Emil och trädgårdstidningen jag fick av Emmy kommer väl till pass ikväll.

Mina älsklingar vet precis vad som gör mamma glad :)


Bästa Mia var här på en fika ikväll, det är alltid lika roligt med mycket prat och skratt! Hon vet också precis vad jag gillar och vilken färg som jag älskar :) Termos såskannan kommer att bli suverän att använda. Äntligen kan man slippa kall sås vid de tillfällen man vill sitta till bords en längre stund och njuta av mat och sällskap! Och tubsjalen kommer jag att få hålla hårt i, både Agnes och Emmy gillade den :)

Termos såskanna och tubsjal... läckra båda två!


Hann dessvärre inte göra så mycket att bjuda på till fikat, så det fick bli köpebullar och en enkel, men ack så god och snabb lagad kladdkaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar