tisdag 3 april 2012

Gluten- och mjölkfri laxlasagne

Märkligt att inte dagarnas innehåll kan vara lite mer jämnt fördelat. Först händer nästan inget, sedan nästan inget och så allt på en gång! Kan bero på dålig planering till viss del. Ja ja, det är bara att gilla läget och bita tag. Idag började morgonen i alla fall med ett utvecklingssamtal för ett av barnen, sedan direkt hem för att förbereda min lunch och middag eftersom jag ska arbeta långpass idag. Lunchen blev ju lätt i och med det blev en liten klick kycklingstroganoff kvar sedan middagen igår, men sedan vet jag ju att eftersom jag inte slutar förrän efter 21 ikväll kommer jag att behöva äta något mer ordentligt (blir så himla grinig annars). Laxlasagne var länge sedan och knäpp som jag är tycker jag att det är en form av avkoppling att balta i köket, så det hinns med innan det är dags att åka. Stöket i köket lämnar jag till maken :)

Anledningen till att jag gör min egen lasagne mjölkfri också är helt enkelt för att vi i stort sett inte har några mjölkprodukter hemma (bortsett från ost då). Den finns under receptfliken nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar