söndag 1 april 2012

Fortsatt vinterväder...

Idag har Emil varit med farfar till Uppsala för att kolla på VM i ice racing och Agnes tillbringade dagen hos sin kompis, så det blev bara Anders, Emmy och jag som åkte upp till stallet för att pyssla om våra stora vänner ett tag. Emmy har även lovat att hon ska rida Pontus, ett Gotlands russ, eftersom hans mattar har flytt vår-vintern här och rest till Egypten. Men busvädret här gjorde att det blev varken hackat eller malet med något alls. När vi pysslat om våra hästar gick vi och hämtade Pontus, samtidigt som molnen började att torna upp sig igen och blåsten tilltog. Vi beslutade att det fick vara nog med en promenad idag med Pontus, men vi hade inte kommit mer än några hundra meter när det började storma och snöa, så det blev till att vända om tillbaka igen. Suck! Hatar verkligen april-vädret.

Väl här hemma igen var det skönt att sjunka ner i soffan med min stickning, en sjal i det mjukaste alpacka garn man kan tänka sig!

Till kvällsmat blev det en roligare variant av pasta och köttfärssås, nämligen en vild pastasås. Receptet finns under receptfliken. En rätt som är uppskattad här hemma i alla fall.Pontus och Emmy på promenad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar