fredag 20 april 2012

Experimenten fortsätter..

Godis, eller snarare chokladsuget slår till allt oftare och tryffelexperimenten så här långt har varit lyckade. Kunde därför inte hejda mig utan det fick bli en ny sort idag; Hallontryffel, med en touch av lakrits. Den blev bara såå god! Misstänker att den kommer att vara slut innan man hinner säga busenkel att göra...

Skönt att det äntligen är fredag igen, vi känner oss alla lite slitna verkar det som. Men Agnes tappar inte humöret för det, utan ikväll bar det iväg på stort kalas hos en klasskompis. Alla i ettan skulle vara där och några ur trean. Stort :) Kan inte låta bli att känna vad skönt att det inte är vi som har festen!

Emmy åkte iväg till konfirmationsträff igen. Den här gången är det övernattning och jobb i djurparken på schemat. Misstänker att de kommer få det väldigt kul :)

Emil sitter med kompisar i skype och spelar dataspel och garvar så taket nästan lyfter. Han är mer än nöjd när det äntligen är helg igen och han får sitta lite mer vid datorn. Annars är vi sån´a där tråkiga föräldrar som kräver läxor först, utevistelse sedan och sist lite dataspel... men när det är helg släpper vi lite mer på det, om det inte är kanonväder förstås för då är det sjutton ute som gäller.

Nu åker stickningen fram en stund här. Jobbar jag på lite med min sjal kan jag nog ha den med till Italien i sommar....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar