fredag 13 april 2012

Arbete... på olika sätt...

Jaha ja, då har det varit lite arbete igen då. Anders, Emmy och Anders syster Anna åkte upp till stallet igår för att Anna skulle rida vår kuse-buse ett tag. Det hade gått strålande och sedan hade de provat att tömköra honom, vilket också gått riktigt bra. Kul! Hade jag också velat prova, men jag arbetade då och får hoppas på att vi får till en ny tid för det här igen snart. Det är ju ett bra sätt att hålla igång honom på för oss allihop, de dagar ingen kan rida.
Bloggsidorna har krånglat lite för mig, men nu äntligen har det gått att få in receptet på glutenfria våfflor som jag försökte lägga in för ett par dagar sedan.
Ikväll är det arbete igen för mig. Emmy har lovat att laga maten till dem här hemma eftersom Anders har åkt på något konstigt förkylningsvirus och är mer eller mindre sängliggandes. Skönt med stora barn som kan ta över när det behövs! Lägger in receptet på Ugnsbakad röding och marinerad blomkål lite senare ikväll när jag kommer hem (alternativt i morgon, beror lite på hur trött huvudet är ikväll ;) )

Emmy tömkör Oliver

Anna låter Oliver arbeta lite

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar